MIXINO EVO MIPS Grey, M

Grey, 55-57 cm

Varenr: 7100200002.M
MIXINO EVO MIPS Grey, M Grey, 55-57 cm MIXINO EVO MIPS Grey, M Grey, 55-57 cm MIXINO EVO MIPS Grey, M Grey, 55-57 cm MIXINO EVO MIPS Grey, M Grey, 55-57 cm MIXINO EVO MIPS Grey, M Grey, 55-57 cm
FargeGrå
MIXINO EVO MIPS White, M White, 55-57 cm
Hvit
MIXINO EVO MIPS Blue, M Blue, 55-57 cm
Blå
MIXINO EVO MIPS Grey, M Grey, 55-57 cm
Grå
MIXINO EVO MIPS Citadel, M Citadel, 55-57 cm
Lys Blå
Str
S
M
L
Størrelsesguide
3 400,-

Denne førsteklasses hjelmen er en videreutvikling av den originale Mixino-hjelmen, som ble utviklet sammen med våre profesjonelle idrettsutøvere for å skape den mest ventilerte, lette og sikreste landeveissykkelhjelmen. Mixino Evo ble redesignet for å bli enda mer ventilert, nesten 40 % av frontarealet er åpent. De fremre 18 luftinntakene leder luftstrømmen rundt rytterens hode gjennom forbedrede luftkanaler, og går ut gjennom de effektive bakre ventilene med varme og svette fra hodet. Komforten ble forbedret med en ny passform og med bruk av MIPS® Air Node, som også øker sikkerhet scoren til et annet nivå. Hjelmen er konstruert ved hjelp av et aramid-nett inne i EPS-foamen som øker den strukturelle stivheten og fordeler slagkraften av et sammenstøt over et større volum av materiale og dermed redusere energi overført til hodet.

Teknologier:

MIPS® AIR NODE - Mips Air er et lett sikkerhetssystem som reduserer rotasjonskrefter som kan overføres til hjernen under sammenstøt. Innebygd i hjelmens polstring tillater den en 10-15 mm bevegelse i forhold til det energiabsorberende laget i alle retninger. Dette er muliggjort av en lavfriksjonsbehandlet polykarbonat-ramme sikret med spesialiserte festemidler. Ved å integrere systemet i polstringen tilfører det minimal vekt til Mixino Evo.

ARAMID ROLL CAGE - Aramid-nett er "skjelettet" som jobber for å spre energien fra et støtt gjennom hele hjelmen, og øker energiabsorpsjonen. Denne strukturen hjelper også til å holde hjelmen sammen ved en eventuell krasj.

HEXAGON CONSTRUCTION - Luftinntakene har blitt strategisk plassert slik at enhver påvirkning vil påvirke mer enn én indre struktur: i tilfelle en krasj vil energien som genereres spres gjennom strukturen av honeycomb-struktur(bikubekonstruksjon), noe som øker hodets beskyttelse betydelig.

GRAPHENE - Grafen nanofibre er inkludert i skallet på hjelmen for å forbedre hjelmens stabilitet og holdbarhet for maksimal beskyttelse.

VENTILASJON - Enestående ventilasjon, nesten 40 % av frontarealet er åpent for totalt 18 luftinntak og 20 luftuttak kobles til luftstrømningskanaler.

MINIMUM VEKT - Med bare 230g vil Mixino Evo få deg til å glemme at du bruker hjelm. Den utmerker seg i ventilasjon og vekt.

V DIVISOR - Eksklusiv feste som holder festestroppene borte fra ørene og gir deg maksimal komfort under bruk.

MPS EVO fit system - fleksibelt 4-punkts justeringssystem

Produktinformasjon

Merke Catlike
Vekt(g) 230g (MD)
Str intervall SM 52 – 54 cm | MD 55 – 57 cm | LG 58 – 60 cm
Teknologi
  • Aramid Roll Cage
  • Dual Flow
  • Hexagon Construction
  • MIPS® Air Node
  • MPS EVO fit system
  • V Divisor